• Oznam 26.10.2023

          • Milí rodičia,

            oznamujeme Vám, že v dňoch 30.10, 31.10.2023 (jesenné prázdniny) a 2.11., 3.11.2023 bude prevádzka materskej školy obmedzená na dve triedy. Zoznam prihlásených/neprihlásených detí na tieto dni bol odovzdaný do školskej jedálne, preto nie je potrebné, aby ste svoje deti zo stravy individuálne odhlasovali.

            Ďakujeme za pochopenie

            Vladimíra Murgašová

            zástupkyňa pre MŠ

          • Oznam

          • Oznam (4.10.2023) - výskyt pedikulózy

            V materskej škole sme mali hlásený prípad pedikulózy (voš detská). Žiadame rodičov, aby zvýšili pozornosť u svojich detí a dôkladne im kontrolovali vlásky. Voš detská sa šíri hlavne pri priamom styku, ale aj prostredníctvom predmetov (hrebene, kefy, čiapky a iné).Dôležitá je dôkladná prehliadka vlasov, pri ktorej hľadáme hnidy a vši, hlavne za ušnicami a v zátylku. V prípade výskytu je nutné včasné zneškodnenie lezúcich vší a hníd účinným dezinsekčným prostriedkom. Dezinsekciu je nutné vykonať preventívne v celom kolektíve, t.j. aj u ostatných členov triedy, rodiny.

            MŠ zabezpečuje opatrenia a postupy, ktoré je nutné vykonať v takomto prípade - dezinfekcia priestorov, výmena posteľnej bielizne, dezinfekcia hrebeňov a iné. Opatrenia v prípade pedikulózy sú súčasťou školského poriadku.

            Ak sa u Vášho dieťaťa potvrdí voš detská, je nevyhnutné nahlásiť do MŠ. Opätovný nástup do MŠ je možný nielen po dezinsekcii prostriedkom, ale až po zlikvidovaní a dôkladnom vyčesaní hníd.

            Vedenie MŠ

          • Tvoríme z jesenných plodov

          • Aktivita s rodičmi detí

            Milí rodičia,

            pozývame Vás dňa 5.10.2023 o 16.00 hod. na tvorivé popoludnie na záhrade MŠ. Príďte do našej škôlky a spolu s Vašimi deťmi vytvoríme výrobok z jesenných plodov. Prosíme, aby ste si priniesli materiál zo záhrady (napr. tekvica, jablko, kukurica, mrkva) alebo aj z vychádzky so svojimi najmenšími :) gaštany, šišky, listy. Ostatný materiál dodáme v MŠ. Hotovými výrobkami prispejeme k výzdobe kostola k hodom.

            Tešíme sa na Vás

            Pani učiteľky